• Zondag 20 maart a.s. zal het vlaggenschip van onze V.V. Lemmer het veld betreden om de strijd aan te gaan met BEW uit Vledder.
    Nu we bevrijd zijn van alle Corona is er rond de wedstrijd door de feestcommissie 100 jaar V.V. Lemmer een leuk programma samengesteld.
    Om 13.00 uur beginnen we met een jeugdwedstrijd vooraf aan de hoofdwedstrijd.
    Tijdens de rust zal de finale van de Penaltybokaal plaatsvinden met de volgende finalisten:
    Tygo Mol
    Sanne Jeensma
    Jens Beukens
    Jidde Sietse Dijkstra
    Lemmer laat je horen en moedig deze jeugdige talenten aan!!
    Na de wedstrijd zal onze kantine worden omgebouwd naar een gezellige "meezingdiscotheek" op de muziek van DJ Afro.
    Natuurlijk zal er tijdens de gezelligheid het "draaiend rad" niet worden vergeten!
    Blijf lekker hangen en steun onze club samen met de activiteitencommissie 100 jaar V.V. Lemmer.

Pas op!!
    Stap niet met alcohol achter het stuur!!