•  
   
  Beste leden, oud-leden en allen die onze bijna 100-jarige voetbalvereniging V.V. Lemmer een warm hart toedragen.
  Hierbij ontvangen jullie de eerste editie van onze Nieuwsbrief, uitgebracht naar aanleiding van het aanstaande 100 jarige bestaan van onze club!
  Langs deze weg vertellen we in grote lijnen wie we zijn, laten we een paar onderdelen zien waar we mee bezig zijn en leggen kort uit wat de verdere plannen zijn... en vooral de rol die jullie daarin kunnen spelen!
  Want zoals ieder vereniging ze broodnodig nodig heeft kunnen wij ook niet zonder vrijwilligers!! Er komt gewoon heel wat bij kijken om een mooi en onvergetelijk eeuwfeest te organiseren en daar zijn we dus ook al een tijdje mee bezig. Er zijn al diverse commissies geformeerd, vele gesprekken gevoerd en nog meer vergaderingen belegd. Want we gaan er natuurlijk wel in om iets fantastisch en onvergetelijks neer te zetten en we gaan er uiteindelijk uit met een MEGA-KLAPPER die hopelijk zijn weerga niet kent. Maar daarover meer in de volgende editie van onze Nieuwsbrief. 
  Velen hebben al kunnen zien dat er ook al het een en ander heeft plaatsgevonden. Er is b.v. al een Penaltybokaal geweest met meerdere voorrondes tijdens de rust van de wedstrijden van Lemmer1. Maar ook een aantal fenomenale gast DJ's hebben er al meerdere keren voor gezorgd dat het dak van de Kantine er af ging en dat het nog lang onrustig bleef.
  Ook is er vanaf het begin gestart met een statiegeldactie. Lever je plastic flessen/flesjes in in de daarvoor geplaatste ton in de Kantine en doneer daarmee het statiegeld aan de Feestcommissie. Ook hebben we al een vrijwilligersavond georganiseerd die velen van de nodige informatie heeft verschaft maar we hebben iedereen nodig!! Dus ook jij.....!!
  Er is ook een fantastisch Jubileumboek in de maak en verder zijn we natuurlijk druk bezig om sponsoren binnen te halen...veel sponsoren...
  Gesprekken zijn gaande met vertegenwoordigers van Horeca, Beveiliging, Accommodatie en allerlei andere voorzieningen en we zijn druk bezig alle vergunningen te regelen. En natuurlijk horen daar de Lemster Jongens bij!
  Onlangs mocht Mandy Roza namens de Feestcommissie nog een prachtig bedrag, de opbrengst van de Lemster Visserijdagen, in ontvangst nemen. Een bedrag dat zeker zeer goed zal worden besteed. Verder mochten we al mooie bijdragen vanuit het Bestuur van V.V. Lemmer ontvangen en ook de Club van Honderd doet weer een behoorlijke duit in het zakje.
  Even voorstellen.....

  DE FEESTCOMMISSIE
  Gerard Stoeten
  Gijs Burgers
  Marja Van Loon
  Mandy Roza
  Harry Buitenga
  Albert Aukema
  Te veel allemaal om op te noemen dus, maar de hoofdzaak is dat iedereen een idee heeft van dat er veel staat te gebeuren! Binnenkort meer in Nieuwsbrief Editie 2.
  Weet dat we jou zeer nodig zijn om alles goed te laten verlopen!

  Veel plezier bij het lezen. Mocht je verder niet op de hoogte willen worden gehouden van de ontwikkeling en deze Nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, schrijf je dan gewoon uit of geef het door aan onderstaand emailadres.

  (a_aukema@hotmail.com)

   
  De donatie van De Lemster Jongens aan de Feestcommissie van V.V. Lemmer