• Tijdens de perfect georganiseerde nieuwjaarsreceptie van 6 januari jl. werd ik tijdens mijn Nieuwjaars speech “ruw” onderbroken door een bezoek van de burgemeester, de heer Veenstra. In eerste instantie dacht ik dat we i.v.m. het 100-jarig bestaan van onze mooie club, koninklijk zouden worden.

Maar de burgemeester had iets anders in de planning. Hij kwam voor ondergetekende en er kwam een koninklijke onderscheiding

tevoorschijn. Supertrots en vereerd ben ik met deze onderscheiding.

Voor mij is het een “gewoon” iets dat ik al decennialang bij deze club ben betrokken, het zwart/groene DNA zit in mijn bloed. Toch is het heel bijzonder dat ik deze onderscheiding mag dragen. Maar niemand is groter dan de club, we doen het met z’n allen. Dus eigenlijk dragen we dit “lintje” allemaal.

Een hartelijke groet van een trotse voorzitter,

Andries Gauke Bootsma