vv Lemmer vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van vv Lemmer staat dit jaar: diverse doeleinden voor de jeugd van vv Lemmer.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Voetbalvereniging Lemmer bij de Poiesz supermarkt Haven in Lemmer helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van vv Lemmer, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van vv Lemmer is te vinden bij de Poiesz supermarkt Haven in Lemmer. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 15 februari t/m 11 april 2021 bij Poiesz supermarkten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

de Jeugd commissie

mevrouw Gerda Bakker Cats