• Zondag 16 mei 2021 kreeg ik een telefoontje dat ons Erelid, Willem Wassenaar, plotseling was overleden. Dan schrik je en met ongeloof neem je hiervan kennis. Willem was ruim 50 jaar lid van onze vereniging. Hij heeft zich in zijn beginjaren met hart en ziel ingezet voor het damesvoetbal binnen onze vereniging. Later ook  in diverse jeugdbesturen en andere commissies gezeten. Hij was elke zaterdag en zondag op het voetbalveld te vinden en tot het laatst toe nog elke maandagmorgen bij de schoonmaakploeg. Door de Corona was er weinig activiteit op het sportpark en dat vond hij maar niks.Voetbal was zijn enige “uitje”, een praatje, een bak koffie. Hij keek erg uit naar het nieuwe voetbalseizoen. Echter, heeft dit niet zo mogen zijn. In Willem Wassenaar verliezen wij een man die veel voor onze club heeft betekend. Vorige week vrijdag hebben we op een mooie en waardige manier afscheid genomen van ons Erelid. Dat heeft hij verdiend.

Willem, rust zacht. We zullen je niet vergeten.

Namens het bestuur

Andries Bootsma